Nieuws  

Bij de feestelijke uitreiking van de de diploma’s en certificaten van de Post-HBO opleiding Facility Management van Ifmec bleek dat Lilian Kraaijeveld voor haar beleidsplan speciaal onderscheiden werd ‘met genoegen’ .

Wat bracht Lilian tot het volgen van de opleiding bij Ifmec? ‘Eigenlijk werd ik getriggerd door een brochure van Ifmec waarin de mogelijkheden van de verschillende opleidingen stonden. Met name de doorstroommogelijkheid sprak mij zeer aan. Van Post-HBO doorstromen naar een Master en dan wellicht nog naar een MBA, allemaal binnen 1 instituut. Daarnaast was het voor mij met mijn drukke baan een goede manier om werk en opleiding tegelijk te doen. Binnen de opleiding “kun je je zo druk maken als je wil”. Uiteraard is de eindopdracht dan wel een pittige, die heb ik zelfs even een jaar moeten doorschuiven. Ik moest daar echt tijd voor vrijmaken. Maar ook dat kan dus. Echt heel prettig.’ Aldus Kraaijeveld.

Het commentaar van de examencommissie van de Post-HBO was dat het beleidsplan van Lilian Kraaijeveld  een goed en kwalitatief geheel was wat het onderwerp naar een hoog niveau tilde.

Kraaijeveld koos voor een instituut met aansluiting in de opleidingen. Toch kiest zij niet direct voor de volgende opleiding. "Eerst weer even ‘back to normal’ , je moet er buiten je werk toch veel tijd aan besteden en een privé leven is ook wat waard. Maar uiteraard denk ik er wel over na, misschien na een jaar of wat."

Meer informatie over de opleidingen van Ifmec is te vinden op Ifmec.nl

Op vrijdag 16 december 2016 ontvingen de deelnemers van de cursusgroep 2016 het Post-HBO diploma Facility Management. De geslaagden zijn bijgeschreven in het register van het centrum voor Post-Initieel Onderwijs Nederland. De deelnemers aan deze Post-HBO opleiding Facility Management zijn afkomstig uit de zorgsector, overheidsinstanties en zakelijke dienstverlening.

 
Op de foto (in alfabetische volgorde de geslaagden):

Jorg Berendsen, Schola Europaea; Martijn Harleman, Rabobank Gooi- en Vechtstreek; Lilian Kraaijeveld, Evangelische Omroep, Rienk-Bert van Noord, NoordWest Ziekenhuisgroep; Petra Peters-van Iersel, De Riethorst Stromenland; Karim Rodenhuis, Huisman Equipment; Michiel Steenhagen, De Riethorst Stromenland; Marieke Sijbers-van Strien, Amgen Europe; Rick Veurink, Rabobank Groene Hart, Robert-Jan Willemse, Rabobank Groene Hart.

Plaats op:
Datum: 23 december 2016
Categorie: Opleidingen
Bron: IFMEC International Facility Management Expert Centre
Gerelateerde artikelen  
07-01-2010 Nieuws Uitreiking diploma's Post-HBO opleiding FM
19-12-2017 Nieuws Feestelijke diploma-uitreiking Post-HBO Facility Management
14-12-2010 Nieuws Feestelijke uitreiking van diploma's
11-01-2017 Nieuws IFMEC presenteert zich nadrukkelijk op Facility for Future
09-01-2018 Achtergrondartikelen In control met prestatiemetingen bij prestatiecontracten
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,61 seconden.