Nieuws  

De eerste Nederlandse vestiging van de Duitse hotelketen Plaza kiest voor CSU Hotel Services.  Best Western Plus Amedia Amsterdam wil, dichtbij Amsterdam Airport, vooral zakelijke reizigers aan zich binden. CSU Hotel Services wordt verantwoordelijk voor de kamerschoonmaak, linnen, controle en begeleiding en de openbare ruimten. Hotelmanager Anja Muller maakte de keuze voor CSU Hotel Services onder meer op basis van goede ervaringen uit het verleden. ‘Het is een schoonmaakpartner die ons helemaal ontzorgt.’

In Duitsland, Tsjechië en Oostenrijk zijn al hotels van Plaza Hotels te vinden. Voor de twintigste vestiging is de snel groeiende hotelketen de grens overgegaan naar Nederland. Inmiddels staat een verdere expansie op stapel in Rotterdam en Rijswijk/Den Haag, ook gericht op de zakelijke markt.

Hotelmanager Anja Muller van de Amsterdamse vestiging werkte al eerder met CSU Hotel Services. ‘Dat is goed bevallen. Als je uiteindelijk een keuze moet maken, is de stap snel gezet. De lijnen zijn kort, we hebben altijd een vast team van schoonmakers. Een prettige bijkomstigheid is dat CSU Hotel Services de Code Verantwoordelijk Marktgedrag heeft ondertekend. Als opdrachtgever willen we schoonmaakmedewerkers goede arbeidsomstandigheden bieden.’

Deels franchise
De Plaza-keten werkt deels met eigen hotels, deels op franchisebasis. Het Amsterdamse hotel valt onder de vleugels van de Best Western-keten. CSU Hotel Services is er verantwoordelijk voor de volledige housekeeping: kamers, linnen, controle en begeleiding en de openbare ruimten.


V.l.n.r. (achter): Fernand Drijgers, Salesmanager CSU Hotel Services/ John van Keulen, Manager Commerciële Zaken CSU Hotel Services/ Karin van den Heuvel, Districtsmanager CSU Hotel Services.
V.l.n.r. (voor): Robert Goudappel, Directeur CSU Hotel Services/ Anja Muller, Hotel Manager Best Western Plus Amedia Amsterdam.

Plaats op:
Datum: 15 juni 2016
Bron: CSU
Gerelateerde artikelen  
20-02-2017 Nieuws Samenwerking Centre Hotels en CSU Hotel Services
17-02-2017 Nieuws La Bergère Group kiest opnieuw voor CSU Hotel Services
03-05-2017 Nieuws Twin Peaks Hospitality kiest CSU als nieuwe schoonmaakpartner
14-02-2017 Nieuws Conservatorium Hotel en CSU investeren in ontwikkeling personeel
02-11-2018 Nieuws CSU start bij Hampshire Hotel - Parkzicht Eindhoven
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ÔŅĹ 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,21 seconden.