Nieuws  

Sharp is door International Data Corporation (IDC) uitgeroepen tot ‘belangrijke speler’. De organisatie heeft de workflowservices van de print- en documentdealers in West-Europa  in 2015 beoordeeld en spreekt haar erkenning uit voor de technische capaciteiten van Sharp in de snelgroeiende managed workflow services-markt. Het is de eerste keer dat IDC deze markt evalueert.

Jason Cort, Europese Director Product Planning en Marketing bij Sharp Information Systems: “IDC noemt onze visie transformationeel en onze strategie robuust. Hierbij hebben ze over de hele breedte naar onze Document Solutions-, Visual Solutions- en Cloud-activiteiten gekeken.”

“We concentreren ons op de manier waarop informatie verandert en hoe organisaties hier beter op in kunnen spelen. Dit doen we met behulp van ‘connected technology’. De beoordeling van IDC betekent voor ons een belangrijke bevestiging dat we op de goede weg zijn met deze nieuwe vorm van dienstverlening”, aldus Cort.

Sharp Europe introduceerde haar ‘Optimised Solutions Portfolio’ in november 2015. Het pakket met softwaretools is speciaal ontwikkeld als aanvulling op de succesvolle lijn multifunctionele printers (MFP’s) van Sharp. De verschillende software-oplossingen en applicaties spelen in op de uitdagingen waarmee organisaties geconfronteerd worden. Veel bedrijven en instellingen worstelen met het beheren - en meetbaar maken - van documenten en documentstromen en het beheersen van de printkosten. Het Optimised Solutions Portfolio van Sharp omvat software voor outputmanagement, scanning & workflow en mobiel printen, waarmee organisaties hun toegevoegde waarde kunnen optimaliseren, de productiviteit kunnen verhogen en grip kunnen krijgen op al hun documentstromen.

Plaats op:
Datum: 19 februari 2016
Bron: Sharp Electronics Benelux bv
Gerelateerde artikelen  
27-01-2016 Nieuws Sharp inspireert tijdens ISE 2016
23-08-2017 Mensen Sharp benoemt Birgit Jackson tot commercieel directeur Visual Solutions
16-10-2013 Nieuws Sharp en Xafax sluiten samenwerkingsovereenkomst
08-01-2019 Nieuws Sharp ziet in Q3 2018 grootste groei in printerverkopen
22-04-2016 Nieuws Sharp biedt toegevoegde waarde met drie nieuwe printers
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,49 seconden.