Nieuws  
 

Sharp Europe maakt haar line up voor de Integrated Systems Europe tradeshow (ISE) bekend, die van 9 – 12 februari plaatsheeft in de RAI in Amsterdam. Sharp presenteert op haar stand E76 in hal 11 onder meer de nieuwste high-end displays, die speciaal ontworpen zijn voor retail en digitale informatievoorziening. Naast een uitbreiding op het huidige 4K-assortiment, toont Sharp haar nieuwe 8K-displays, waarmee een meer uitgebreid kleurengamma nauwkeurig kan worden weergegeven. Daarnaast laat Sharp eens te meer zien toonaangevend te zijn op het gebied van interactieve flatpanel-displays met behulp van haar nieuwste Big Pads: collaboratieve touchscreens voor professioneel gebruik, waarmee nieuwe en creatieve manieren van samenwerken mogelijk worden.

Ronald Huijbregts, Manager Sales en Marketing bij Visual Solutions Sharp Electronics Benelux: “We kijken er naar uit om tijdens de allereerste vier dagen durende ISE onze grootste, slimste en beste producten van 2016 te tonen: van ons grootste 90 inch scherm, tot onze zeven meter lange wand met geconfigureerde Big Pads en onze 8K-oplossingen.”

“Sharp wil alleen de meest hoogwaardige en innovatieve displays op de markt brengen. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld om een oplossing te bieden in de bedrijfsomgeving. Daarnaast zijn we bezig onze Visual Solutions-producten te integreren met onze Document Solutions-oplossingen, waardoor we bedrijven een compleet assortiment integreerbare producten en diensten kunnen bieden. Wij concentreren ons volledig op de manier waarop informatie verandert en hoe organisaties hier beter op in kunnen spelen”, aldus Huijbregts.

Sharp onthult tijdens ISE een 80 inch 4K-monitor die voorzien is van het meest uitgebreide kleurengamma, en daarmee ideaal is voor veeleisende toepassingen in de retail. Daarnaast laat Sharp een 70 inch Big Pad zien, waarop professionele gebruikers draadloos kunnen samenwerken. Voor het eerst in Europa, wordt ook een 85 inch display getoond met indrukwekkende 8K-resolutie en ’s werelds eerste 80 inch capacitieve, interactieve touchscreen.

Sharp toont bovendien haar bestverkochte producten, waaronder de onlangs gelanceerde Full HD LCD-monitoren uit de professionele PN-E-serie, de technologisch geavanceerde reeks collaboratieve Big Pad-touchscreens en de laatste innovaties in haar display-assortiment.

Plaats op:
Datum: 27 januari 2016
Categorie: Event aankondigingen
Bron: Sharp
Gerelateerde artikelen  
09-02-2016 Nieuws Sharp toont s werelds eerste 8K-display voor de verkoop
10-01-2017 Nieuws Sharp lanceert 70-inch videowall tijdens ISE 2017
11-10-2017 Nieuws Sharp levert 22 displays aan World Rhythmic Gymnastics 2017
15-10-2013 Nieuws Sharp introduceert ultradunne professionele displays met hoge helderheid
01-05-2017 Nieuws Sharp introduceert 70 inch display voor digital signage-toepassingen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,54 seconden.