Nieuws  
 

Wacom’s nieuwste DTK-2241 interactieve pendisplay is een premium communicatiemiddel voor het onderwijs en de gezondheidszorg. Als opvolger van de DTU-2231 biedt het nieuwe apparaat een verbeterde penprestatie, een scherper HD LCD-scherm met een bredere kijkhoek en vijf programmeerbare  ExpressKeys voor een volledig intuïtieve workflow die digitale communicatie en presentaties ten goede komen.

Zowel hoge scholen en universiteiten als zakelijke instellingen streven naar een grotere betrokkenheid van het publiek bij presentaties. Met Wacom's DTK-2241 kunnen sprekers statisch materiaal omzetten in actieve en boeiende presentatiecontent. Door met de digitale pen direct op het scherm te schrijven kunnen nieuwe ideeën, opmerkingen, schetsen en diagrammen spontaan toegevoegd worden tijdens een presentatie, Hierdoor ontstaat een levendige interactie met meer samenwerking met het publiek.

Daarnaast kunnen onderwijzers hun studenten meer betrekken tijdens de les omdat de DTK-2241 ze in staat stelt om constant visueel contact te blijven houden met hun publiek. Als de DTK-2241 is aangesloten op een projector, is het mogelijk om ideeën en informatie te delen met publiek van elke omvang. De DTK-2241 is daarmee ook geschikt voor collegezalen, leslokalen en vergaderzalen.

Professionals in de zorg moeten vaak ingewikkelde informatie overbrengen aan patiënten. Wacom's DTK- 2241 verbetert dit proces door de specialisten, huisartsen, oogartsen en tandartsen in staat te stellen om direct te schrijven, aantekeningen aan te brengen en te tekenen op elektronische medische dossiers en röntgenfoto's. Hierdoor komt hun uitleg duidelijker over, heeft het meer impact en is het voor de patiënt makkelijker te begrijpen. Bovendien is het een uitstekende oplossing voor de workflow van eDocs. Artsen geven hiermee op afstand advies door digitale dossiers te bekijken, processen te versnellen en de kwaliteit van de zorg te verbeteren.

Het indrukwekkende 21,5” IPS LCD-scherm met hoge resolutie en brede kijkhoek  biedt een groot scherm waarop de gebruiker kan werken. Het ontspiegelde scherm is ook krasbestendig. Kostbare tijd van de gebruiker wordt bespaard met de vijf programmeerbare ExpressKeys. De ExpressKeys bieden een gemakkelijke toegang tot snelkoppelingen en veelgebruikte functies. Geavanceerde EMR technologie met 1,024 drukniveaus garandeert uitstekende prestaties voor het schrijven en tekenen met de zeer duurzame digitale pen, die ook twee schakelaars bevat voor een snellere workflow. Om verlies te voorkomen, kan de pen worden bevestigd aan het apparaat.

De ingebouwde DVI-I pass-thru connector van de DTK-2241 ondersteunt ook analoge VGA en maakt het spiegelen van de pendisplay op een projector of een ander display mogelijk. De DTK-2241 is HDCP compatible en heeft twee USB-poorten voor eenvoudige aansluiting op externe apparaten. De display is in meerdere werkstanden te gebruiken en wordt geleverd met een verstelbare standaard van 15 tot 72 graden. Voor nog meer gemak kan op de VESA mount zelfs aan een standaard van een derde partij worden bevestigd. Een veiligheidsslot voorkomt diefstal van het apparaat.

Wacom’s DTK-2241 kan makkelijk worden geïntegreerd in bestaande systemen en vormt dan een integraal onderdeel van een papierloze workflow. Door zijn lange levensduur en hoge betrouwbaarheid, biedt het lage totale eigendomskosten.

 

 

Plaats op:
Datum: 2 mei 2013
Categorie: Materialen/Middelen, Nieuw product of dienst, ICT, Computer, Netwerk en Telefonie
Bron: Wacom
Gerelateerde artikelen  
22-02-2013 Nieuws Nieuwe standaard voor elektronische documentoplossingen
11-02-2013 Nieuws Nieuwe standaard voor elektronische documentoplossingen
30-11-2012 Nieuws Panasonic ontwikkelt TH-PF50 Full HD-displays voor presentaties
21-08-2017 Nieuws 65 inch Big Pad met draadloze optie van Sharp
07-06-2013 Nieuws Nieuwe 103 en 50 inch modellen interactieve displays
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,68 seconden.