Nieuws  
 

Regus opent maandag 11 november de deuren van een nieuw center in Den Haag, vlak naast congrescentrum World Forum. Regus huurt in totaal 1.456 m² op de tweede en derde verdieping, met een centrale receptie op de begane grond die tevens door Regus bemenst zal worden. Het wordt de vijfde locatie van Regus in de regio Den Haag.

Het center ligt in de ambassadebuurt van Den Haag, op loopafstand van talrijke internationale organisaties zoals Europol en Eurojust. Er zijn diverse hotels in de directe omgeving en Congrescentrum World Forum is om de hoek. De nieuwe locatie is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en bevindt zich dicht bij de A12 en de A4.

De nieuwe locatie in Den Haag beschikt over volledig ingerichte kantoren, een ruime business lounge en meerdere vergaderzalen. Daarnaast zijn er ook grotere kantoortuinen beschikbaar die al voorzien zijn van vloerbedekking, data, elektra en systeemplafonds. Deze ruimtes kunnen volledig naar de wens van nieuwe huurders ingericht worden. Dit past in de filosofie van Regus om gebruikers maximaal te ontzorgen en vrijheid te bieden, zonder dat deze direct een investering moeten doen.

Plaats op:
Datum: 8 november 2019
Gerelateerde artikelen  
07-06-2019 Nieuws Regus en LRC Group versterken samenwerking
14-09-2018 Nieuws Regus opent nieuw business center in Utrecht Papendorp
03-08-2018 Nieuws Regus opent nieuw business center in Amsterdam
02-11-2018 Nieuws Regus opent vierde business center in Amstelveen
04-10-2019 Nieuws Regus opent nieuw business center in Amsterdam-Buitenveldert
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,64 seconden.