Nieuws  
 

Mede via zijn partnercommunity heeft Basware in 2018 maar liefst 58% meer P2P-klanten in de cloud kunnen contracteren in vergelijking met een jaar geleden. Deze successen liggen in lijn met Basware's strategische doel om een significante, toekomstige groei via het partnerkanaal te bewerkstelligen.

Enkele voorbeelden van cloud-based aanwinsten die door Basware’s partnercommunity in Q4 2018 zijn gerealiseerd:

  • Ricoh legde in Nederland Talpa TV (SBS Broadcasting) vast om hun purchase-to-pay-proces in de cloud met Basware-oplossingen uit te voeren.
  • Icreative heeft een overeenkomst getekend met fietsfabrikant Koninklijke Gazelle voor de factuurautomatisering in de cloud.
  • Azets, een vooraanstaande Scandinavische leverancier voor outsourcingdiensten voor bedrijfsprocessen in de boekhouding, loonadministratie en HR, heeft Bright Group, de toonaangevende leverancier van services voor evenementtechnologie in de Scandinavische landen, ondertekend. Naast Bright Group scoorde Azets in het vierde kwartaal meerdere klantenaanwinsten met de Basware-oplossing voor factuurautomatisering en hun outsourcingdiensten voor bedrijfsprocessen.
  • Valtatech, een Basware-partner in Australië, tekende een source-to-pay deal met een van de grootste Superannuation Fund-providers in Australië. De klant zal Basware gebruiken om zijn volledige source-to-pay-proces te verzorgen, van Strategic Sourcing- tot AP-automatisering.
  • nSYS Services (Verenigd Koninkrijk) heeft een deal getekend om de AP-automatisering van een grote Noordzeeboringsaannemer met Basware naar de cloud te verplaatsen.

Plaats op:
Datum: 12 februari 2019
Bron: Basware
Gerelateerde artikelen  
06-07-2018 Nieuws Falck kiest factuurautomatisering van Basware
02-05-2018 Video Flitsinterview met Thijs van Bemmelen van Basware
12-03-2019 Nieuws Basware ervaart recordgroei SmartCoding
30-05-2018 Nieuws Nieuwe manier van datascannen verdringt OCR van het podium
31-01-2019 Nieuws Basware-netwerk blijft groeien in 2019
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,65 seconden.