Nieuws  
 

Verstedelijking is in opkomst en meer mensen leven on-the-go. Hierdoor neemt het belang van sanitaire ruimten in openbare gebouwen toe. In het verlengde daarvan worden foodtrucks ook steeds populairder. Echter, als de hygiëne niet in orde lijkt te zijn door bijvoorbeeld een gebrek aan zeep, ontsmettingsmiddelen of servetten, slaat 43%* van de mensen een foodtruck liever over. Tork deed daarom een experiment met de allereerste ‘Soap Truck’ op een foodfestival in Rio de Janeiro.Mede door de snelle leefstijl van stedelingen groeit de populariteit van foodtrucks de laatste jaren exponentieel. Echter kan een gebrek aan hygiëne een gevaar vormen voor het succes ervan. Om het effect van goede handhygiëne op foodfestival bezoekers te testen, experimenteerde Tork met een ‘Soap Truck’. Midden op een drukbezocht foodfestival in Rio de Janeiro parkeerde Tork de truck vol met zeep en handdoekjes uit het Tork Skincare assortiment. Vrijwel direct vormde zich een menigte rondom de truck om de handen te wassen alvorens eten te bestellen bij de foodtrucks. Het experiment bewees dat goede handhygiëne zowel voor meer comfort voor de bezoekers én een betere kwaliteit van het voedsel.

Hygiënetips voor foodtrucks

  • Zorg dat producten voor handhygiëne toegankelijk zijn voor personeel en gasten. Plaats de producten op een zichtbare plek zodat mensen er niet naar hoeven te vragen.
  • Besteed ten alle tijde aandacht aan goede hygiëne. Bespaar niet op producten, zorg dat er altijd voldoende producten zijn. Denk daarnaast ook vast na over hoe je het afval van deze producten kan verwerken.
  • Wat heeft de gast nodig voor en na de aanschaf van on-the-go food? Denk na over de behoeften van de gasten en zorg dat ze tevreden zijn met het aanbod van hygiëne producten.

Plaats op:
Datum: 26 oktober 2018
Categorie: Schoonmaak en Hygiene
Bron: Tork
Gerelateerde artikelen  
20-07-2018 Nieuws Imago foodtrucks scoort laag op hygiëne
17-01-2019 Nieuws Tork presenteert duurzame oplossingen voor High Traffic locaties
18-10-2013 Nieuws Tork lanceert EllaHandWas app
14-03-2018 Nieuws Nieuwe Tork Hygiene Stand faciliteert handhygiëne op drukbezochte locaties
07-11-2019 Nieuws Tork ondersteunt gezondheidszorg bij betere handhygiëne
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,63 seconden.