Nieuws  

Tijdens het Business Improvement Event van het Nederlandse Netwerk voor Kwaliteitsmanagement (NNK) op 14 juni 2018 is Jeroen Heijmans door zowel de jury als het publiek uitgeroepen tot Business Improvement Manager 2018. Jeroen, Beleidsadviseur P&O bij CSU, ontving de award voor zijn rol als drijvende kracht voor de transitie ‘van verzuim naar fris in je werk’ binnen het aandachtsgebied ‘vitaliteit en gezondheid’.Om de herkenbaarheid van ‘duurzame inzetbaarheid’ te vergroten, introduceerde CSU in april 2017 het programma ‘Fris in je werk’. Onder die noemer valt een scala aan activiteiten om medewerkers duurzaam inzetbaar te houden, verdeeld onder de pijlers: Vitaliteit & Gezondheid, Ontwikkeling & Opleiding en Loopbaan & Mobiliteit.

De vakjury onder leiding van verandercoach Elize Hulscher koos voor Jeroen Heijmans na grondig onderzoek van de business cases van de drie genomineerden. “Jeroen heeft laten zien dat door een gestructureerde verfrissende aanpak van een klassiek project mooie resultaten te bereiken zijn. Door samenwerkingen aan te gaan met gespecialiseerde bedrijven kon het ziekteverzuim gehalveerd worden en zijn de medewerkers gelukkiger en productiever geworden. Het geluk van de medewerker draagt aantoonbaar bij aan het geluk c.q. de continuïteit van het bedrijf. Het project ‘Fris in je werk’ is het resultaat van een langetermijnvisie op mensgericht personeelsbeleid en duurzaamheid die vooral praktisch is toegepast. Voor andere bedrijven een inspirerend voorbeeld om te volgen”, aldus de lovende woorden van de jury.

CSU’s directeur P&O Marco Gramser ziet de awardwinst als een bevestiging van de integrale verzuimaanpak binnen het bedrijf: “Deze award is een erkenning voor het vele werk dat Jeroen voor dit project heeft verzet en onderstreept het streven van CSU naar goed werkgeverschap.”

Plaats op:
Datum: 18 juni 2018
Categorie: Awards
Bron: CSU
Gerelateerde artikelen  
04-06-2013 Nieuws Rob Boers genomineerd voor Business Improvement Manager 2013
17-11-2017 Nieuws VGZ winnaar van JLL’s Winning Workplace Award 2017
06-03-2019 Mensen Jeroen Harink nieuwe algemeen directeur van NEVI
10-02-2020 Nieuws CSU zeven keer op rij Top Employer
05-02-2018 Nieuws CSU uitgeroepen tot Top Employer
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,71 seconden.