Nieuws  

Op Landgoed Zonheuvel in Doorn ontvingen de deelnemers van de cursusgroepen 2016-2017 het diploma en de certificaten van de Post-HBO Facility Management.

Onder het toeziend oog van de Academic Dean van het IFMEC, Prof. Jan van Dalen en de voorzitter van de examencommissie dhr. Geert Hielema werden de geslaagden toegesproken door Drs. Leo. Laanen (directeur van het IFMEC) en Drs. Klaas Haverkamp (Interim Manager en begeleider bij het IFMEC) en werden de diploma’s en certificaten overhandigd.
De geslaagden zijn bijgeschreven in het register van het centrum voor Post-Initieel Onderwijs Nederland. De deelnemers aan de Post-HBO opleiding Facility Management zijn afkomstig uit de zorgsector, overheidsinstanties en zakelijke dienstverlening. Het onderzoeksrapport “In control met prestatiemetingen bij prestatiecontracten” van Jeroen van der Horn van de Gemeente Amsterdam werd onderscheiden en het diploma werd “met genoegen” uitgereikt.


 
Bovenste rij: Michael de Langen, Rabobank, Harry Horstink, De Riethorst Stromenland, Bert Akkermans, Villa Pardoes, Klaas Haverkamp, Ifmec, Peter Barnhoorn, ROC Amsterdam en Frank Mulder, Ministerie van Defensie.
Middelste rij: Marjolein Biert, Greenport Venlo, Kyara van der Tuin, Amgen Europe, Monique Laloe, Alliander, Jeroen van der Horn, Gemeente Amsterdam.
Onderste rij: Anne Wetzer, Nationale Politie, Iris van Mierlo, Nationale Politie, Jan van Dalen, Academic Dean Ifmec, Letty van Oostveen, Gemeente Amsterdam en Bernard van den Akker, Thorbecke.

Plaats op:
Datum: 19 december 2017
Bron: IFMEC International Facility Management Expert Centre
Gerelateerde artikelen  
07-01-2010 Nieuws Uitreiking diploma's Post-HBO opleiding FM
14-12-2010 Nieuws Feestelijke uitreiking van diploma's
22-08-2019 Video Mijn Jaguar I-Pace kan ik rijden omdat ie op Snapcar staat
09-01-2018 Achtergrondartikelen In control met prestatiemetingen bij prestatiecontracten
22-08-2019 Achtergrondartikelen Mijn Jaguar I-Pace kan ik rijden omdat ie op Snapcar staat
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,57 seconden.