Nieuws  
 

DeltaSafe Security Service B.V. uit Middelburg levert sinds 1 oktober beveiligingspersoneel aan de kerncentrale EPZ in Borsele. Na een zorgvuldig aanbestedingstraject heeft EPZ gekozen voor DeltaSafe vanwege de goede prijs / kwaliteit verhouding, klantgerichtheid en lokale aanwezigheid. John de Nooijer, Plant Security Manager van EPZ: “Ons doel is om de kerncentrale tot 2034 op een veilige en rendabele wijze te bedrijven. De keuze voor DeltaSafe als partner voor onze beveiliging past in die ambitie.”.

Michel Staat, operationeel directeur DeltaSafe: “Wij zijn bijzonder trots dat EPZ ons heeft gekozen als beveiligingspartner. Dit is een bevestiging van jarenlang hard werken en investeren in kwaliteit. Bert Graaff, directeur DeltaSafe: “Bovendien is het goed voor Zeeland, dat EPZ kiest voor een lokale partij”.

Bij de overgang naar DeltaSafe behouden alle beveiligingsmedewerkers van de huidige leverancier hun baan; zij krijgen een dienstverband bij DeltaSafe. Bovendien investeert EPZ in nieuwe beveiligers van DeltaSafe en daarmee in kwaliteit en continuïteit van haar beveiliging.
Op het gebied van brandveiligheid bij EPZ, werkt DeltaSafe samen met TSA; een gerenommeerd en betrouwbaar bedrijf met het hoofdkantoor in Goes.

DeltaSafe Security Service B.V. is een Zeeuws beveiligingsbedrijf met vestigingen in Middelburg, Terneuzen en Goes. Zij leveren beveiligingsdiensten aan bedrijven en instellingen binnen de petrochemie, industrie, scheepsbouw, onderwijs, zakelijke dienstverlening, (lokale) overheid en techniek in Zuidwest Nederland. Tot de geleverde diensten behoren objectbeveiliging, mobiele surveillance, hospitality / receptie, evenementenbeveiliging. Ook bedient DeltaSafe particulieren in Zeeland, hoofdzakelijk met alarmopvolging.

Vlnr: Michel Staat, operationeel directeur DeltaSafe, Carlo Wolters, algemeen directeur EPZ en Bert Graaff, algemeen directeur DeltaSafe

Plaats op:
Datum: 6 oktober 2017
Categorie: Aanbestedingen
Bron: DeltaSafe Security BV
Gerelateerde artikelen  
28-01-2020 Nieuws CSU neemt schoonmaak over van Dolmans
17-05-2019 Nieuws Jaarbeurs en Xandrion starten inkoopsamenwerking
19-12-2017 Nieuws Feestelijke diploma-uitreiking Post-HBO Facility Management
27-06-2012 Nieuws SERIS Group zet volgende stap in Nederland
23-04-2010 Nieuws Securitas neemt Penninkhof Security Services over
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,6 seconden.