Laatste nieuws
 
 
  Mensen  
 

BIS BV versterkt het directieteam per 1 april 2016 met twee nieuwe directieleden. Op deze datum start Bart Donkersloot als Director Sales en krijgt Michiel Hardonk als Director Operations de verantwoordelijkheid over alle operationele afdelingen van BIS in Nederland.

Strategische competenties, veel ervaring
“Bart Donkersloot heeft – o.a. als ex-directeur Retail van SNS bank - veel ervaring in het managen van grotere organisaties. Zijn universitaire achtergrond, bedrijfskundige inzichten en management ervaring sluiten 1-op-1 aan bij onze ambities om de salesorganisatie en klantondersteuning verder te professionaliseren en de beleving en tevredenheid van opdrachtgevers te optimaliseren. Het feit dat Bart - als ex-CEO van een van de grotere AV integrators van Nederland – daarnaast ook goed bekend is met onze markten, oplossingen en diensten, geeft ons het vertrouwen in Bart de juiste man voor deze functie te hebben gevonden”, aldus Jean Pierre Overbeek, CEO van de BIS groep.

Carrière binnen BIS, veel draagvlak
Michiel Hardonk heeft dankzij zijn pragmatische en mensgerichte manier van werken in combinatie met zijn scherpe inzicht in techniek en technische processen een stormachtige ontwikkeling binnen BIS doorgemaakt. Michiel heeft een technische opleiding genoten, is ingenieur en inmiddels negen jaar werkzaam op de technische afdelingen binnen BIS; de laatste jaren als Operations Manager. Jean Pierre Overbeek: “Gezien zijn opleiding, ervaring en track record zijn wij er absoluut van overtuigd dat Michiel een hele goede Director Operations is. Wij zien uit naar de verdere evolutie van de technische afdelingen onder zijn enthousiaste leiding. Het feit dat Michiel veel goodwill heeft bij alle collega’s zal daar zeker aan bijdragen.”

Plaats op:
Datum: 31 maart 2016
Categorie: Audio Visueel
Bron: BIS BV
Gerelateerde artikelen  
22-08-2016 Mensen FGB Facility Group benoemt Marlies Vernes en Robert Peet
26-04-2018 Mensen Olivier Laméris versterkt directieteam Gom als operationeel directeur
29-08-2016 Mensen Danny van der Burg nieuwe directeur Gul
04-07-2017 Mensen Bob Mols en Roeland van Roy versterken AAFM Facility Management
04-07-2017 Nieuws Bob Mols en Roeland van Roy versterken AAFM Facility Management
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,4 seconden.