Laatste nieuws
 
 
  Mensen  
 

Robbert Weddepohl is bij ISS Facility Services vanaf 1 juni verantwoordelijk als directeur Catering & Hospitality als opvolger van Frank van Zomeren, die deze functie de afgelopen 1,5 jaar op interim basis heeft ingevuld.

Weddepohl heeft uitgebreide ervaring in de hospitality branche. Hij werkte eerder in de sales voor InterContinental Hotels Group en het Amsterdam American Hotel en als General Manager bij Golden Tulip. De laatste 4,5 jaar was hij werkzaam in verschillende managementfuncties bij Van Der Valk Hotels & Restaurants. Bij Van der Valk ontwikkelde hij diverse hospitality-proposities voor de zakelijke markt.

“Ik heb enorm veel zin om bij ISS aan de slag te gaan met een mooi team van enthousiaste mensen om de hospitality en gastvrijheid verder te professionaliseren. Graag neem ik mijn hotelachtergrond mee en breng deze kennis graag mee in de organisatie om met de ISS-collega’s de cateringbeleving voor onze accounts naar een hoger plan te tellen. “The Power of Human Touch” is de internationale slogan van ISS, waar ik me volledig mee kan identificeren. Met onze mensen maken we immers het verschil".

Plaats op:
Datum: 11 juni 2018
Bron: ISS Facility Services
Gerelateerde artikelen  
22-03-2018 Mensen Aukje Oude Elferink aan de slag bij Hospitality Group
14-01-2019 Mensen Marjon Tuin versterkt Hospitality group als adviseur sourcing
20-02-2017 Nieuws Samenwerking Centre Hotels en CSU Hotel Services
01-04-2019 Nieuws CSU scherp op Hospitality bij Hotel Arena
26-03-2019 Mensen Paul van Rijn aan de slag als senior workplace consultant bij Hospitality Group …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,45 seconden.