Laatste nieuws
 
 
  Agenda  
15 nov 2018
 


Kwaliteitsmanagement en omgaan met risico’s

Risico’s wat moet je er mee als organisatie? Vormen ze een probleem of juist een kans? Hoe breng je ze in kaart en implementeer je risico’s in een kwaliteitssysteem?

Het ManualMaster Congres 2018 geeft op donderdag 15 november 2018 in Gorinchem antwoord op deze en vele andere vragen over risico’s en kwaliteitsmanagement. Risico-expert dr. Martin van Staveren en andere specialisten uit de kwaliteitswereld verzorgen presentaties en workshops. Ze delen geheel belangeloos hun kennis en ervaring. Ons congres is kosteloos bij te wonen.

Een greep uit de onderwerpen die tijdens de lezingen en workshops op het ManualMaster Congres aan bod komen:

•        Omgaan met risico’s, onzekerheden en kansen in organisaties

•        Risico’s analyseren, implementeren en beheersen met kwaliteitssystemen

•        Zoektocht naar basisoorzaken van problemen en klachten met de Root Cause Analysis

•        De Brown Paper Audit, een frisse methode om kwaliteit in organisaties naar een hoger plan te tillen.

•        Certificaten en leveranciersaanvragen beheren met het nieuwe platform Certifeye.nl

•        Digitale formulieren maken en beheren met WebForms.

•        Informatiemateriaal omzetten maar lesmateriaal voor medewerkers.

 

Alle kennis en informatie wordt belangeloos gedeeld op het ManualMaster Congres. Het biedt kwaliteitsprofessionals een uitzonderlijke gelegenheid een andere kijk te ontwikkelen op het omgaan met risico’s en hun kennis van kwaliteitsmanagement uit te breiden.

Kwaliteitsspecialisten die het congres mede inhoud geven zijn:

Martin van Staveren, de risico-expert die vindt dat risicomanagement te ingewikkeld is gemaakt. Hij heeft het anders omgaan met risico’s tot zijn missie gemaakt. Onder de noemer Risicoleiderschap staat voor kwaliteit legt hij uit hoe organisaties effectief met risico’s kunnen omgaan.

Kathleen Malfroy, kwaliteitsprofessional en senior partner bij adviesbureau AS4, reikt methodes en technieken aan waarmee de Root Cause Analysis kan worden ingezet om problemen en klachten in de voedingsindustrie aan te pakken.

Nicole van de Graaf, directeur opleiding & ontwikkeling van opleidingsinstituut Technicom, laat zien hoe de enorme hoeveelheid informatie, verzameld in handboeken en handleidingen omgezet kan worden tot les- en instructiemateriaal voor medewerkers.

Emiel Kort en Jan Bert van de Water demonsteren de Brown Paper Audit, een frisse auditvorm waarmee de kwaliteit in een organisatie kan worden verhoogd en geïmplementeerd in kwaliteitssystemen.

José Wienese, CEO ManualMaster: ‘Het belooft een leerzaam en informatief congres voor kwaliteitsprofessionals te worden. Uitgangspunt is dat de congresbezoekers met elkaar in contact treden om kennis en ervaring te delen.’

Locatie Gorinchem
   
Datum: 15 november 2018
Gerelateerde artikelen  
14-03-2019 Agenda Industrial Cyber Security
20-11-2018 Agenda Digital Identity 2018
28-11-2018 Agenda FMN Connect XL Congres
28-11-2018 Agenda Return on Information
29-11-2018 Agenda Cyber Security

 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,16 seconden.