Laatste nieuws
 
 
  Agenda  
28 nov 2018

Uit onderzoek van IDC blijkt dat medewerkers gemiddeld 22% van hun tijd besteden aan het zoeken en het creëren van documenten. Daarnaast ervaart 62% van de zakelijke leiders dat informatiesilo’s het delen van informatie in de weg staat.

We zien dat door de toenemende digitalisering en digitale transformatie de hoeveelheid informatie binnen organisaties blijft groeien. Het laten renderen van deze informatie zorgt ervoor dat de organisaties en medewerkers kunnen excelleren door slimmer en beter gebruik te maken van informatie.

Het grootste deel van deze informatie is echter ongestructureerd, en bevindt zich niet in een datawarehouse of database. Dit congres gaat niet over Big Data of Data Analytics maar helpt bedrijven met het beheer, het gebruik en het creëren van kennis uit ongestructureerde informatie.

Is uw organisatie instaat om al deze informatie om te zetten naar kennis? Hoe zorgt u ervoor dat informatie vindbaar en beschikbaar is? Welke informatie is relevant en is deze betrouwbaar? Hoe verrijkt u informatie? Hoe koppelt u informatie uit verschillende bronnen en richt u deze effectief en efficiënt in?

Onder toeziend oog van de programmacommissie wordt het congresprogramma samengesteld. Naast een inhoudelijk sterk congresprogramma biedt het congres u ook de mogelijkheid om te netwerken met uw vakgenoten.

Meer informatie

Locatie Hart van Holland I Nijkerk
   
Datum: 28 november 2018
Gerelateerde artikelen  
14-02-2019 Agenda IT & Information Security
27-11-2018 Agenda Business Proces Transformatie
06-11-2018 Agenda FIT Conference
29-11-2018 Agenda Cyber Security
30-10-2018 Agenda Toegangscontrole Kennisdag

 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,11 seconden.