Laatste nieuws
 
 
  Achtergrondartikelen  
 

Op maandag 15 oktober 2012 gaat in Amsterdam het eerste grootschalige appartementen hotel "Amsterdam Identity Apartments" open, de eerste locatie van City Identity Apartments. Gasten genieten hier van de service en faciliteiten van een hotel en de vrijheid, ruimte en privacy van een appartement. Half december zullen 55 appartementen operationeel zijn, variërend van studio's, één- twee- & drie slaapkamer appartementen. Uniek is dat iedere slaapkamer beschikt over een eigen en-suite badkamer. Tevens heeft ieder appartement een ruime woonkamer en keuken die van alle gemakken is voorzien. Begin 2014 zullen er 107 appartementen geopend zijn.

‘Met dit concept zullen we beter voldoen aan de vraag vanuit de markt. De gast verblijft in een zeer ruim appartement met als filosofie "Twice the size, half the price".
Normaal gesproken moet een appartement in Amsterdam voor tenminste 5 nachten verhuurd worden. Amsterdam Identity Apartments beschikt echter over een hotelvergunning die verhuur per nacht mogelijk maakt en is daarmee uniek in Nederland. Door de lay-out is het voor zowel collega's als leisure gasten financieel aantrekkelijk een appartement te delen. In combinatie met faciliteiten als receptie, sauna, fitness, roomservice en wasserette, onderscheiden wij ons van de traditionele hotelindustrie' aldus directeur Otto Jurgens.

Amsterdam Identity Apartments is de eerste locatie van het initiatief City Identity Apartments waarbij het concept gehanteerd wordt die de lokale identiteit terug laat komen in de verschillende appartementen. Door zelf de meubels en lampen te ontwikkelen en te laten produceren in samenwerking met Osca Blom-Reuchlin (Sofa Studio LLC) enerzijds en de zelf ontworpen uitingen op de muren in samenwerking met Teun Buma (Teunart) anderzijds, is op zeer originele wijze invulling gegeven aan het Amsterdam Identity concept.

City Identity Apartments is een nieuw initiatief van de eigenaren van A-partments Amsterdam BV. A-partments A'dam BV bestaat inmiddels zeven jaar en biedt luxe short stay (bedrijfs-) appartementen aan in het hart van Amsterdam.

Plaats op:
Datum: 3 oktober 2012
Categorie: Nieuw product of dienst, Huisvesting en Makelaars
Bron: City Identity Apartments
Gerelateerde artikelen  
24-10-2013 Nieuws Nieuw contract voor CSU Albatros en Amsterdam Identity Apartments
17-02-2017 Nieuws La Bergère Group kiest opnieuw voor CSU Hotel Services
29-05-2019 Nieuws Apeldoorn verduurzaamt vanuit economisch inzicht
20-03-2019 Nieuws CSU start bij NH Collection Amsterdam Barbizon Palace
29-01-2010 Nieuws Architekten CIE. winnaar Architectuurprijs 2010
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ďż˝ 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,34 seconden.